Kultura ushqimore apo edukata gastronomike është temë shumë e rëndësishme në shoqërinë aktuale, prandaj ia vlen të japim një shembull te mirë, sidomos fëmijëve.

T’i mësojmë fëmijët të dallojnë ushqimet (cilët janë të shijshme dhe cilët janë të shëndetshme) dhe rrjedhimisht t’i mësojmë të ushqehen mireë dhe shëndetshëm.

Shikime totale: 78|Shikime sot: 1