Në këtë video prezantojmë kafshët shtëpiake:

  • Përmes siluetave fillestare, fëmijët kanë mundësinë t’ia qëllojnë për cilën kafshë bëhet fjalë
  • Pastaj do të shohin kafshën në fjalë dhe do të degjojnë zërin e tyre
  • Ata mund të mësojnë se si theksohet dhe si shkruhet fjala
Shikime totale: 168|Shikime sot: 1