Category Archives: Fe

Order By

Religjioni

Fjala religjion paraqet besimin apo devotshmërinë ndaj një fuqie mbinatyrore, që konsiderohet si krijuese e universit,

Profecia

Fjala profeci ka një peshë solemne dhe përmban diçka të shenjtë, mbinatyrore: fjalët e zotit të

Bekimi

Bekimi është një lutje e hirit të një ose më shumë perëndive për dikë apo diçka.