Category Archives: Gastronomi

Order By

Çokollata

Produkt ushqimor i përbërë nga kakao, sheqeri etj; pije e trashë me çokollatë. Etimologjia azteke na

Djathi

Djathi është ushqim që vie si derivat i qumështit dhe që prodhohet me shije, struktura dhe