Category Archives: Ndjenjë

Order By

Kafkian

Kafkian do të thotë që ka të bëj me shkrimtarin Franz Kafka; paradoksal, absurd. Mbiemri rrjedh

Nostalgjia

Nostalgjia është ndjenjë keqardhjeje dhe pikëllimi për mungesën e njerëzve apo vendeve të dashura apo për

Simpatia

Prirje instinktive që na bën ta ndiejmë të afërt e ta duam dikë apo diçka. Bëhet

Iluzioni

Perceptim subjektiv që nuk korrespondon me realitetin objektiv. Thënë ndryshe, shtrembërim i perceptimit të realitetit apo