Category Archives: Teknologji

Order By

Googol

Googol përbëhet nga numri një (1) i ndjekur nga njëqind zero (0). Për herë të parë

Droni

Droni në gjuhën ushtarake është një avion pa pilot i telekomanduar nga larg. Ka etimologji angleze:

Viral

Që ka të bëjë me virusin apo që është shkaktuar nga një virus; fenomen që përhapet

Roboti

Fjala robot është relativisht e re dhe konceptimi i parë i saj nuk ka pësuar aq