Category Archives: Video

Order By

A është e shëndetshme?

Kultura ushqimore apo edukata gastronomike është temë shumë e rëndësishme në shoqërinë aktuale, prandaj ia vlen
https://youtube.com/watch?v=NJk8JoS7n08

Kali dhe ujku

Kali dhe ujku është një përrallë e bukur për fëmijë.

Stinët e vitit

Në këtë video kemi përshkruar 4 stinët e vitit përmes disa materialeve të animuara. Një personazh,

Beba peshk

Beba peshk është një version shqip i Baby Shark Dance. Bëhet fjalë për një këngë për

Numrat

Të mësojmë numrat nga një deri më dhjetë.