Category Archives: Zoologji

Order By

Hipopotami

Kafshë e egër gjitare, barngrënëse herbivore me lëkurë të trashë, këmbë të shkurtra dhe gojë të

Gjirafa

Gjirafa është një gjitar që jeton në vende të ngohta: karakteristike ka qafën dhe kembët e