A është e shëndetshme?

Kultura ushqimore apo edukata gastronomike është temë shumë e rëndësishme në shoqërinë aktuale, prandaj ia vlen

Kali dhe ujku

Kali dhe ujku është një përrallë e bukur për fëmijë. Shikime totale: 10|Shikime sot: 1

Stinët e vitit

Në këtë video kemi përshkruar 4 stinët e vitit përmes disa materialeve të animuara. Një personazh,

Beba peshk

Beba peshk është një version shqip i Baby Shark Dance. Bëhet fjalë për një këngë për

Ngjyrat

Në këtë video do të mësojmë ngjyrat më të njohura. Shikime totale: 6|Shikime sot: 1

Numrat

Të mësojmë numrat nga një deri më dhjetë. Shikime totale: 3|Shikime sot: 1

Kopshti zoologjik

Në këtë video ju prezantojmë kafshët e kopshtit zoologjik. Shikime totale: 4|Shikime sot: 1
6825032694464687" data-ad-slot="6957648451">

Kafshët e ujit

Në këtë video prezaontojmë kafshët e ujit. Shikime totale: 4|Shikime sot: 1