Order By

Dilema

Arsyetim me të cilin dy premisa të kunderta çojnë konkluzionin e njejtë; zgjedhja mes dy zgjidhjeve

Droni

Droni në gjuhën ushtarake është një avion pa pilot i telekomanduar nga larg. Ka etimologji angleze:

Doktori

Shkallë apo titull i të diplomuarve; mjek. Fjala doktor ka prejardhjen nga fjala latine "doctorem", që

Djathi

Djathi është ushqim që vie si derivat i qumështit dhe që prodhohet me shije, struktura dhe

Demagogjia

Praktikë politike për të fituar pëlqimin e popullit, duke joshur aspiratat e tyre me premtime. Në