Në këtë video kemi përshkruar 4 stinët e vitit përmes disa materialeve të animuara. Një personazh, një pemë dhe i tërë ambienti ndryshojnë pamjen e tyre ndërsa stinët kalojnë.

Shikime totale: 336|Shikime sot: 1